kolmapäev, 15. november 2017

Teisipäev, 14.11

Pidime saabuma West Nottinghamshire College koolimaja juurde 8.45.
Kõik olid juba varem kohal.
Kadri Saat võttis meid vastu. Lahendas erinevad küsimused. Kõik õpilased said nimekaardi. Tegi koolis ringreisi, tutvustas meile maja. Pärast seda läksid õpilased arvutiklassi tundi. Neile anti ka tunniplaan viie nädala kohta.
Külastasin ajaloo tundi, mis kestis 14.15-16.15. Tund oli läbimõeldud. Õpetaja kasutas erinevaid aktiivõppemeetodeid. Õpetaja oli väga karismaatiline ja huvitav isiksus.
Õhtul jalutasin linnas.

Kolmapäev, 15.11

Täna toimusid kolme tunni külastused.
Esimene oli poliitika tund. Meil vastab see ühiskonnaõpetuse tunnile.Teemaks oli Inglismaa peaministrid. Õpilased said ülesandeks kirjutada vihikusse kõikide peaministrite nimed, keda nad teavad. Hiljem leiti õpetaja abiga nende valitsemisaastad. Järgmiseks ülesandeks oli kuue peaministri kohta tuua välja olulisemad andmed. Tunni lõpuks jõudsid õpilased viie kohta andmed otsida. Koduseks ülesandeks jäi töö lõpetada.
Õpilased olid aktiivsed. Viimase ülesande sooritamiseks võisid õpilased kasutada nutitelefoni.
Õpetaja oli sõbralik ja abivalmis. Homses tunnis läheb see teema edasi.

Teine tund oli sotsioloogia. Õpetaja Scott Ellis oli väga osavõtlik. Sotsioloogia õppimiseks on õpik ja õptaja on koostanud erinevate teemade käsitlemiseks töövihiku laadse õppematerjali.Tunni ajal täideti töövihikut. Õpetaja abistas õpilasi individuaalselt ja parandas jooksvalt küsimuste vastuseid
ja hindas punktide süsteemis. Maksimumpunktid olid ette antud. Õpilasi oli 27. Igas nädalas on 5 tundi. Kursus on kokku 44 tundi. Vastuse otsimiseks võis kasutada õpikut ja nutitelefoni.

Kolmas tund oli projekti töö.
Grupis oli 7 õpilast. Selle aine puhul ongi tavaks, et grupid oleksid väiksemad.
Õpetaja tõi välja projekti kirjutamise plaani alateemade kaupa. Pärast said õpilased ka esialgse ülesande. Õpetaja kuulas kõiki individuaalselt. Õpilased said esitada küsimusi.
Pärast tundide külastamist läksin hotelli, et võtta oma asjad ja minna järgmisse hotelli, mis on koolist palju kaugemal. Eelmises hotellis olid järgnevad päevad broneeritud.
Olen kohal ja kõik on meeldiv. Eriti personal on super.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Reede, 17.11 Hommikul sõitsin rongiga Mansfieldist Manchesteri. Oli kaks rongi vahetust. Teise vahetuse ajal läks päris kiireks, kuna vahe...